EQ terapeuter online


 • Ann Kristin J Andreassen
 • Tilbyr terapier i Farsund, eller i Kristiansand ved avtale, og online
 • SoMe: @terapi.hos.anki
 • annkristin81@gmail.com
 • mob.:  41431140

Jeg tilbyr EQ-terapi til mennesker i alle aldre og livsfaser. Her kan du komme som du er, for et likestilt og hjertevarmt menneskemøte. Jeg vil gå sammen med deg og bearbeide gamle sår. Da blir det mer plass til økt selvfølelse, egenkjærlighet og glede i livet ditt. 

 • Anne Beate Bjørnsrud
 • Har terapirom/ kontor hjemme, gir online og tilbyr å komme hjem til deg om du bor i nærheten
 • www.annebeate.no
 • post@annebeate.no
 • Instagram: Annebeate.no
 • Mob: 92251344

Jeg brenner for utbrente kvinner og pårørende.

Den viktigste erfaringen jeg har er min egen, det var da jeg ble møtt på min sårbarhet og følte meg sett og hørt, at jeg klarte å snu det vonde til noe bedre.

Gjennom EQ-terapi har jeg lært å gi meg selv egenkjærlighet.

Hjertelig velkommen.


Min erfaring er at det er små endringer som skal til for å skape en varig endring i parforhold, eller i eget liv. Jeg er særlig opptatt av psykisk helse hos menn og sammenhengen mellom kropp og følelser.

 • Hildegun Briså
 • Tilbyr terapi i Drammen området
 • Individuelle terapier og online
 • hildegun19@gmail.com 
 • mob.:  413 79 801

Jeg er utdannet pedagog. Jeg vil gjerne være en medvandrer gjennom dine sorg/tap, aksept av alle følelser, ivaretakelse av lille og store deg. Jobber også som ressurs på EQI, avd Oslo.


Jeg driver VOLO EQ-terapi & veiledning, har base på Sicilia i Italia, og jobber online. Jeg brenner spesielt for overlevere etter narsissister/psykopater (PTSD/C-PTSD/PNSD) med en søken etter å finne sin nye normal og kjærlighetskrigeren i seg selv! Høsten 2021 begynte jeg å jobbe som EQ-lærer i digitale «EQ-kompetanse»-klasser ved EQ Instituttet.

 • Catrine Frantzen
 • Tilbyr terapi på Skjold Helsehus, online og telefon
 • Individuelle terapier for ungdom og voksne
 • terapeutcf@gmail.com
 • mob.: 917 70 197

Jeg jobber som lærer på EQ Institute, og som EQ terapeut og aromaterapeut i eget firma. Jeg brenner for å hjelpe deg med å finne dine svar. Jeg vil møte deg med raushet og omsorg.Sammen oppdager vi og bearbeider dine indre sår, slik at du finner din indre fred.


Jeg brenner for å hjelpe deg som har stoppet opp i livet og som kjenner deg på grensen til utslitt. Sliter du med en større grad av uro som du ikke klarer å sette ord på?
Jeg holder foredrag for barnehager og barneskoler. Skreddersyr gjerne foredrag/opplegg for deg og din bedrift eller organisasjon.

 • Synnøve Gundersen
 • Tilbyr terapi i Asker, Bærum og online
 • Individuell- og parterapi, barn, ungdom og voksne.
 • synnove@gundersen.com
 • mob.:  414 71 269

Lang erfaring som pedagog og lærer. Jobber som lærer og foredragsholder ved EQI, avd. Oslo og er pastor. Jeg møter mennesker i alle livets faser. Når uro, sårbarhet og utfordrende relasjoner gjør hverdagen krevende, og i krise og sorg.


Kjenner du at du sliter med stress og prestasjonsangst, og opplever at du ikke helt strekker til i hverdagen? Har du bagasje du vet du burde ta tak i, men ikke orker å se på alene? Jeg er utdannet pedagog og EQ-terapeut og har over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker. Hos meg trenger du ikke å holde tilbake, du er velkommen med hele deg!

 • Benedikte Hamre
 • Tilbyr terapi på Larkollen, Viken, Bergen, og online
 • Jobber med EQ-terapi, samtaleterapi, walk & talk og coaching
 • www.coachbenedikte.no
 • Instagram: coachbenedikte
 • hei@coachbenedikte.no
 • mob.: 450 66 067

Jeg tilbyr terapi for å jobbe med tyngende livsbagasje for å frigi plass til mer glede, lyst og kreativitet. Velkommen til å lese mer om meg og hva jeg tilbyr på min nettside og velkommen til meg! 

 • Liv Tonje Holo
 • Tilbyr terapi på Skøyen i Oslo og online
 • Jobber med individuelle terapier
 • livtonje@emosjoner.no
 • mob.: 976 32 041

Jeg er utdannet sosionom og EQ-terapeut. Jobber som terapeut og lærer ved EQI Oslo. Jeg brenner for å bidra til at mennesker forstår mer om seg selv og sine følelser og behov, kjenner mer glede og kan skape en nære relasjon til seg selv og andre.


Ønsker du å forstå deg selv bedre? Ta deg selv, følelsene dine og det kroppen prøver å si deg, på alvor? 

Hjertelig velkommen til meg og Mitt Pusterom for samtale, veiledning og/eller terapi.

Som EQ-terapeut vil mitt fokus være på egenkjærlighet, anerkjenne og ta alle følelser på alvor og sammen med deg, lytte med undring og vennlighet etter de svar du selv sitter med.

 • Hanne Hjertaas
 • Tilbyr terapier i Sandefjord og online
 • Individuelle terapier
 • hanne.hjertaas@sfjbb.net
 • mob.:  928 50 815

Dersom mennesket blir møtt der det er, tror jeg på at det har en kraft i seg til å hjelpe seg selv videre.
Jobber som lærer på EQI, avd. Oslo, gir individuelle terapier samt arrangerer 4 dagers kurs sammen med EQ-terapeut Wenche Øybrekken. Foredragsholder.

 • Linda Jonasen Instefjord
 • Tilbyr terapier på Relasjonsterapi og samtale i Kristiansand, og online
 • jonasen_linda@hotmail.com
 • mob.:  952 06 689

Har du lyst til å oppleve større grad av egenkjærlighet og bli bedre kjent med deg selv? Jeg vil gå veien sammen med deg og hjelpe deg til å bearbeide din historie.

Jeg tilbyr individuell samtale og terapi i Kristiansand og online.

Velkommen til et likeverdig menneskemøte.


Ønsker du en endring eller trenger hjelp til den vanskelige samtalen? Jeg brenner for og har lang erfaring innen helse, medisin og mennesker. Først som sykepleier og deretter som frilans fagoversetter innen Life Science. Nå også som EQ-terapeut! Er også terapiressurs ved EQI, avd.Oslo.

 • Janne Kolstad
 • Tilbyr terapi to steder i Oslo (i Nydalen helsehus og Solemskogen grendehus)
 • Jobber med enkeltpersoner, par, familierelasjoner og grupper.
 • www.fryddeg.no
 • janne.kolstad@fryddeg.no
 • mob.: 916 60 544

Relasjonsterapi handler om å forstå, kjenne og uttrykke egne følelserog til at du får større forståelse for deg selv og dine sår.

 • Ellen-S Knatterud
 • Tilby terapi i Sarpsborg, eller online
 • Jobber med individuell terapi
 • ellen.knatterud@hotmail.no
 • mob.: 91569377

Hvordan er det å være deg, -sånn egentlig? Ønsker du å rydde opp i din «indre bagasje»? Lengter du etter å få en nær relasjon til deg selv, og andre? Ønsker du mer glede, trygghet og indre fred i livet ditt?

Jeg er utdannet EQ-terapeut, og har ca 20 års erfaring som førskolelærer. Jeg vil gjerne være den som ser deg, lytter til deg og går sammen med deg på din vei. I våre møter kan du få være deg, akkurat der du er…

 • Annemarte Langerud
 • Tilbyr terapi hos Egentlig AS i Møllesvingen 2 (5 min fra Ullevål stadion) og online
 • Individuell terapi og parterapi
 • www.egentlig.no
 • annemarte@egentlig.no
 • mob.: 980 76 165

Det er gode grunner til at ting er som de er, og sammen ser vi vennlig på dine vonde erfaringer og uhensiktsmessige mønstre. Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine svar. Ved siden av å jobbe som terapeut jobber jeg som studentkoordinator og terapiressurs på EQ Institute.


Jeg tilbyr terapi og terapeutiske samtaler til mennesker. Gjennom et trygt og likeverdig møte søker vi sammen aksept og forståelse for alle følelser, tanker og problemstillinger. Jeg tenker at bevissthet og sårbarhet er veien til den gode balansen mellom trygghet, frihet og glede. Kom akkurat som du er, jeg vil gjerne hjelpe deg i gang.

 • Gunn Malmstrøm
 • Tilbyr terapi i Oslo og online
 • Individuell samtale og terapi med voksne , ungdom og barn.
 • gunnmalm12@gmail.com
 • mob.: 416 87 679

Kom som du er, med hele deg. Har jobbet med små og store mennesker i hele mitt yrkesaktive liv. Er utdannet pedagog og er daglig leder for Oddenskogen EQ-barnehage. Jobber også som lærer på EQI, avd Oslo


Jeg liker å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at de tydeligere kan se seg selv og sine valg. Ved å bearbeide traumene fra barndommen og gjøre mer plass til glede og alt annet vi ønsker å fylle livene våre med.

 • Karen-Mette Myrlie-Bjørn
 • Tilbyr terapi i EQI sine lokaler på Skøyen
 • Jobber med barn, unge og voksne. Gir individuell terapi, online-terapi, eq-prat og eq-på-tur (walk and talk).
 • Spapchat og Instagram: eqogdu
 • km@eqogdu.no
 • Følg meg på Facebook
 • mob.: 416 516 68

Opptatt av familiekultur, oppdragelsesmønster, barndom, psykisk sjukdom, spiseforstyrrelse, infertilitet, sorg og oversensitivitet. Brenn for deg som er ytrestyrt, strever med kvardagen, kaoset med tid, kropp, mat, stress, frykt for å ikkje vere god nok. Er lærar på EQI, avd. Oslo.

 • Sandra Julieth Orvarsson Darmo
 • Tilbyr terapi i Oslo (Østensjø),  online, og pr. telefon.
 • Jobber med individuell terapi og veiledningssamtaler for ungdom, unge voksne og voksne.
 • Facebook
 • Instagram
 • sandrajulieth.adoptert@gmail.com
 • mob.: 901 03 396

Kjenner du på en følelse av å ikke komme på plass i dine relasjoner. Har du byttet omsorgspersoner, eller manglet en grunnleggende tilhørighet til voksne som barn. Trygge nære relasjoner gir velvære, og du blir den du er ment å være. Jeg er selv adoptert, og har funnet en egen indre ro som har gitt meg livet i gave gjennom tilliten til andre. Jeg unner deg så veldig det samme.

 • Marte Olsen
 • Tilbyr terapi i Drøbak, Oslo eller online
 • Individuelle terapier, parterapi, samt barn og ungdom
 • terapimagi@gmail.com
 • Mob.:  450 23 093

Jeg brenner for tid og rom til deg selv, jeg vil gi deg rom til å ta tak i noe du vil endre på gjennom samtaleterapi eller i et dypere dykk i følelsene. Ved å bli kjent med sider av oss selv på nytt, kan gamle mønstre og ubehag lette og du kan finne mer ro og glede. Velkommen!

 • Herdis Palmadottir
 • Tilbyr terapi på Høvik, Bærum og online
 • EQ-Terapi, Yoga og foredrag
 • Facebook
 • ingiogdis@gmail.com 
 • mob.: 451 16 895

Egenkjærlighet, hva er det og hvordan gir du deg selv egenkjærlighet? Ved å møte og anerkjenne dine følelser og ta deg selv på alvor, lærer du deg selv å kjenne og det gjør at du har muligheten til å helbrede sår i sjelen. Gjennom bearbeiding og ivaretaking av deg selv styrkes selvfølelsen.

 • Sita Petursdottir
 • Tilbyr terapi i Oslo og online
 • Jobber med individuelle, ungdom og voksne
 • Kan gi terapi på både norsk og islandsk
 • sita.peturs@gmail.com
 • mob.: 90037181

Jeg er opptatt av hvordan traumer i barndommen kan prege og farge hele livet vårt, på godt og vondt.

Av erfaring vet jeg at det aldri er for sent å endre på gamle mønster og revidere gamle sannheter, og få det bedre med seg selv. 

Velkommen akkurat som du er, jeg vil møte deg med omsorg og kjærlighet !


Jeg jobber som terapeut og massør i eget studio på Stangeland i Sandnes.

Er også lærer på EQI, avdeling Stavanger.

Jeg ønsker deg varmt velkommen, akkurat sånn som du er.

fbt
 • Hjørdis Ramberg
 • Tilbyr terapi i Verdal og online
 • Jobber med individuelle terapier
 • ramberghjordis@gmail.com
 • mob.: 901 27 740

Ønsker du å bli kjent med deg selv på en helt ny måte og forstå dine reaksjonsmønstre er eq-terapi en fin innfallsvinkel. Jeg er interessert i menneske og bakgrunnen for vår utvikling. Jeg har selv savnet noen å snakke med og jeg har erfart den positive verdien av å bli hørt og akseptert for den jeg er. Jeg vil lytte til deg og hjelpe deg med å finne dine svar.

 • Hilde Rottem
 • Tilbyr terapi og samtaler i egne lokaler på Øvre Romerike/ Hurdal og online
 • Jobber med enkeltmennesker, par, tilbyr medlemskap i EQ-portalen og digitale kurs / program
 • www.eqiskogen.no
 • Facebook: EQ i skogen
 • eqiskogen@gmail.com
 • mobil : 99258896

Har du liten tro på deg selv og savner mer glede i hverdagen? Jeg hjelper deg med å se på historien bak følelsene, slik at du kan rydde mer plass til trygghet, ro og glede i livet? Jeg har god kjennskap til utbrenthet, angst og lav selvfølelse. Parforhold, bonusfamilien, ufrivillig skolefravær og rollen som løvemamma.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.  

 • Sandra Rapell
 • Tilbyr terapi på Nordstrand, Oslo eller online
 • Jobber med individuelle – og parterapier, ungdom og voksne
 • sandra@sandrarappell.com
 • mob.: 450 98 690

Jeg jobber som terapeut til daglig og har eget studio og kontor på Nordstrand i Oslo. Jeg jobber også som lærer og utdanner terapeuter på EQ-institute på Skøyen. Hjertelig velkommen akkurat slik som du er!


Jeg vil se deg, lytte til deg og gå med deg. Ring meg gjerne gratis i forkant.

 • Annette Simonsen
 • Tilbyr EQ-terapi på Skjold Helsehus og online
 • Individuell terapi til ungdom og voksne
 • annette_simonsen@hotmail.com
 • Mob.:  992 63 365

Jeg jobber som lærer på EQ Institute og som pedagog i barnehage. Jeg vil møte deg på en måte som gjør at du kan være hele deg, med alle dine følelser. Gjennom EQ terapien vil jeg hjelpe deg med å bearbeide vonde opplevelser slik at du kan få mer plass til glede i ditt liv.

 • Anja Søreide 
 • Tilbyr terapi på Skjold Helsehus i Rådal
 • Individuelle terapier på kontoret eller online
 • anja_soreide@hotmail.com 
 • mob.: 951 37 906

Har jobbet mange år i barnehage. Jobber nå som vikar i Bergen Kompetansesenter for Læringsmiljø. BKL gir et spesialpedagogikk tilbud til elever som av ulike årsaker strever med å mestre full uke i skolen.  Jobber også som lærer på EQI, avd Bergen.


Jeg jobber daglig som terapeut og jobber også som lærer på EQI og utdanner terapeuter. Jeg trives med å gi både barn og voksne terapi. Svava har lang erfaring med å gi både individuell terapi og parterapi.


Jeg ønsker å bidra til at du får bedre grep om de vanskelige tinga. God flyt i mage og sinn og i språkføring tror jeg er tingen. Jeg er utdannet litteraturviter, og EQ-terapeututdanninga lot meg kjenne kraften i språket på kroppen. Ordvalg er styrende for hvordan jeg har det med meg selv.

Jeg gir terapier i Oslo og på nett.

 • Daghild Tonning – Ingen ledig kapasitet.
 • Tilbyr terapi i Nordre Follo og online.
 • Individuelle terapier med ungdom og voksne.
 • daghildtonning@gmail.com 
 • mob.: 908 61 349

Jeg vet at veien kan være mørk og historier tunge å bære. Det er mulig å få det bedre! Jeg vil gjerne hjelpe deg med å tømme sekken og gjøre veien lysere.  Jeg er også lærer ved EQI, avd. Oslo, Stavanger og Bergen.Jeg jobber fulltid som terapeut, lærer for terapistudenter, og kursholder (på EQI), og brenner for å bidra til at mennesker får et godt og meningsfylt liv, med en nær relasjon til seg selv og andre.

 • Linda Totlandsdal
 • Tilbyr terapi Oslo og online
 • Jobber med veiledende samtaler eller terapi med voksne, par og ungdom
 • Facebook: Lindas olje og EQ terapi
 • Instagram: Lindas olje og EQ terapi
 • lindatotlandsdal@gmail.com
 • mob.: 950 44 733

Ønsker du ein forandring i livet ditt?Eg trur at når man møter mennesket der det er med respekt og uten fordømming. Så vil det selv ha mulighet til å finne sin egen vei og lykke. Eg gir individuelle samtaler og terapier til voksne, par og ungdom i mine lokaler eller på telefon og online. Ta gjerne kontakt for ein uforpliktende prat i forkant.

rpt
 • Wenche Kamp Øibrekken
 • Tilbyr terapi i EQI sine lokaler på Skøyen, Oslo
 • Jobber med barn , ungdom, voksne, par og grupper og har bred erfaring som terapeut
 • wekampen@gmail.com
 • mob.: 922 27 140

Jeg er lærer på EQI og arrangerer 4 dagers kurs sammen med EQ-terapeut Hanne Hjertaas. Jeg er også foredragsholder.