EQ terapeuter Viken


 • Hildegun Briså
 • Tilbyr terapi i Drammen området
 • Individuelle terapier og online
 • hildegun19@gmail.com 
 • mob.:  413 79 801

Jeg er utdannet pedagog. Jeg vil gjerne være en medvandrer gjennom dine sorg/tap, aksept av alle følelser, ivaretakelse av lille og store deg. Jobber også som ressurs på EQI, avd Oslo.

 • Heidi Brung-Hustad
 • Tilbyr terapi Oslo (Nordstrand/Bekkelaget) og Halden (Østfold)
 • Individuelle terapier, barn og voksne
 • heidi@vaereglede.no 
 • mob.: 959 90 339

Har jobbet med mennesker små og store siden 1984, i skole barnehage og helse/omsorg.


Jeg brenner for å hjelpe deg som har stoppet opp i livet og som kjenner deg på grensen til utslitt. Sliter du med en større grad av uro som du ikke klarer å sette ord på?
Jeg holder foredrag for barnehager og barneskoler. Skreddersyr gjerne foredrag/opplegg for deg og din bedrift eller organisasjon.

 • Synnøve Gundersen
 • Tilbyr terapi i Asker, Bærum og online
 • Individuell- og parterapi, barn, ungdom og voksne.
 • synnove@gundersen.com
 • mob.:  414 71 269

Lang erfaring som pedagog og lærer. Jobber som lærer og foredragsholder ved EQI, avd. Oslo og er pastor. Jeg møter mennesker i alle livets faser. Når uro, sårbarhet og utfordrende relasjoner gjør hverdagen krevende, og i krise og sorg.


Kjenner du at du sliter med stress og prestasjonsangst, og opplever at du ikke helt strekker til i hverdagen? Har du bagasje du vet du burde ta tak i, men ikke orker å se på alene? Jeg er utdannet pedagog og EQ-terapeut og har over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker. Hos meg trenger du ikke å holde tilbake, du er velkommen med hele deg!

 • Benedikte Hamre
 • Tilbyr terapi på Larkollen, Viken, Bergen, og online
 • Jobber med EQ-terapi, samtaleterapi, walk & talk og coaching
 • www.coachbenedikte.no
 • Instagram: coachbenedikte
 • hei@coachbenedikte.no
 • mob.: 450 66 067

Jeg tilbyr terapi for å jobbe med tyngende livsbagasje for å frigi plass til mer glede, lyst og kreativitet. Velkommen til å lese mer om meg og hva jeg tilbyr på min nettside og velkommen til meg! 


Jeg er utdannet sykepleier og eq-terapeut, og jobber som lærer ved EQI. Jeg brenner for at mennesker skal få det godt med seg selv gjennom å helbrede gamle sår, styrke selvfølelsen og egenkjærligheten sin, og med det få en nær relasjon til seg selv og andre. Hjertelig velkommen med hele deg!

 • Ellen-S Knatterud
 • Tilby terapi i Sarpsborg, eller online
 • Jobber med individuell terapi
 • ellen.knatterud@hotmail.no
 • mob.: 91569377

Hvordan er det å være deg, -sånn egentlig? Ønsker du å rydde opp i din «indre bagasje»? Lengter du etter å få en nær relasjon til deg selv, og andre? Ønsker du mer glede, trygghet og indre fred i livet ditt?

Jeg er utdannet EQ-terapeut, og har ca 20 års erfaring som førskolelærer. Jeg vil gjerne være den som ser deg, lytter til deg og går sammen med deg på din vei. I våre møter kan du få være deg, akkurat der du er…

 • Marte Olsen
 • Tilbyr terapi i Drøbak, Oslo eller online
 • Individuelle terapier, parterapi, samt barn og ungdom
 • terapimagi@gmail.com
 • Mob.:  450 23 093

Jeg brenner for tid og rom til deg selv, jeg vil gi deg rom til å ta tak i noe du vil endre på gjennom samtaleterapi eller i et dypere dykk i følelsene. Ved å bli kjent med sider av oss selv på nytt, kan gamle mønstre og ubehag lette og du kan finne mer ro og glede. Velkommen!

 • Herdis Palmadottir
 • Tilbyr terapi på Høvik, Bærum og online
 • EQ-Terapi, Yoga og foredrag
 • Facebook
 • ingiogdis@gmail.com 
 • mob.: 451 16 895

Egenkjærlighet, hva er det og hvordan gir du deg selv egenkjærlighet? Ved å møte og anerkjenne dine følelser og ta deg selv på alvor, lærer du deg selv å kjenne og det gjør at du har muligheten til å helbrede sår i sjelen. Gjennom bearbeiding og ivaretaking av deg selv styrkes selvfølelsen.


Jeg vil se deg, lytte til deg og gå med deg. Ring meg gjerne gratis i forkant.