EQ terapeuter Viken


 • Hildegun Briså
 • Tilbyr terapi i Drammen området
 • Individuelle terapier og online
 • hildegun19@gmail.com 
 • mob.:  413 79 801

Jeg er utdannet pedagog. Jeg vil gjerne være en medvandrer gjennom dine sorg/tap, aksept av alle følelser, ivaretakelse av lille og store deg. Jobber også som ressurs på EQI, avd Oslo.

 • Heidi Brung-Hustad
 • Tilbyr terapi Oslo (Nordstrand/Bekkelaget) og Halden (Østfold)
 • Individuelle terapier, barn og voksne
 • heidi@vaereglede.no 
 • mob.: 959 90 339

Har jobbet med mennesker små og store siden 1984, i skole barnehage og helse/omsorg.


Jeg brenner for å hjelpe deg som har stoppet opp i livet og som kjenner deg på grensen til utslitt. Sliter du med en større grad av uro som du ikke klarer å sette ord på?
Jeg tilbyr også online kurs, grupper og foredrag.

 • Synnøve Gundersen
 • Tilbyr terapi i Asker, Bærum og online
 • Individuell- og parterapi, barn, ungdom og voksne.
 • synnove@gundersen.com
 • mob.:  414 71 269

Lang erfaring som pedagog og lærer. Jobber som lærer og foredragsholder ved EQI, avd. Oslo og er pastor. Jeg møter mennesker i alle livets faser. Når uro, sårbarhet og utfordrende relasjoner gjør hverdagen krevende, og i krise og sorg.

 • Benedikte Hamre
 • Tilbyr terapi på Larkollen, Viken, Bergen, og online
 • Jobber med EQ-terapi, samtaleterapi, walk & talk og coaching
 • www.coachbenedikte.no
 • Instagram: coachbenedikte
 • hei@coachbenedikte.no
 • mob.: 450 66 067

Jeg tilbyr terapi for å jobbe med tyngende livsbagasje for å frigi plass til mer glede, lyst og kreativitet. Velkommen til å lese mer om meg og hva jeg tilbyr på min nettside og velkommen til meg! 


Jeg er utdannet sykepleier og eq-terapeut, og jobber som lærer ved EQI. Jeg brenner for at mennesker skal få det godt med seg selv gjennom å helbrede gamle sår, styrke selvfølelsen og egenkjærligheten sin, og med det få en nær relasjon til seg selv og andre. Hjertelig velkommen med hele deg!

 • Marte Olsen
 • Tilbyr terapi i Drøbak, Oslo eller online
 • Individuelle terapier, parterapi, samt barn og ungdom
 • terapimagi@gmail.com
 • Mob.:  450 23 093

Jeg brenner for tid og rom til deg selv, jeg vil gi deg rom til å ta tak i noe du vil endre på gjennom samtaleterapi eller i et dypere dykk i følelsene. Ved å bli kjent med sider av oss selv på nytt, kan gamle mønstre og ubehag lette og du kan finne mer ro og glede. Velkommen!


Egenkjærlighet, hva er det og hvordan gir du deg selv egenkjærlighet? Ved å møte og anerkjenne dine følelser og ta deg selv på alvor, lærer du deg selv å kjenne og det gjør at du har muligheten til å helbrede sår i sjelen. Gjennom bearbeiding og ivaretaking av deg selv styrkes selvfølelsen.


Kjenner du at du sliter med stress og prestasjonsangst, og opplever at du ikke helt strekker til i hverdagen? Har du bagasje du vet du burde ta tak i, men ikke orker å se på alene? Jeg er utdannet pedagog og EQ-terapeut og har over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker. Hos meg trenger du ikke å holde tilbake, du er velkommen med hele deg!


Jeg vil se deg, lytte til deg og gå med deg. Ring meg gjerne gratis i forkant.