Arrangementer

Her finner du oversikt over alle de arrangementene som våre EQ terapeuter tilbyr

Vil du unne deg selv en lørdag med tid til bare deg? Hvor du kan få tid til å gi deg selv mer egenkjærlighet og glede.

Eq terapeutene, Hanne Garm og Hege Grelland inviterer til kurset «En lørdag med glede» fra 9 – 16.30 sentralt i Oslo den 19. november.

Last ned pdf’en og les mer om den magiske november dagen.


EQ og yoga kurs for indre harmoni

Hjertelig velkommen til Therese Tonning og Kamilla Norli Kjærs EQ terapi og yogakurs! De vil, i dette kurset, kombinere magien fra samtaleterapi og visualisering med yogaens unike evne til å skape kontakt med egen kropp og pust. Dette kurset er for alle typer mennesker, som ønsker å bli bedre kjent med deg selv. Les mer om kurset her

Over fire tirsdager – 4. oktober, 11. oktober, 18. oktober og 1. november – fra kl 18:00-21:00 vil det holdes samlinger hvor de kombinerer EQ terapi og yoga.
For påmelding kontakt Kamilla Kjær eller Therese Tonning. Har du spørsmål kan du sende mail til kamilla.norli.kjar@gmail.com eller therese@relasjonsterapaut.com
Pris: 5000,- Kan vippses til 97143618 eller 99375273


Velkommen til 4 dagers med
EQ terapeutene Wenche og Hanne

Mange mennesker går rundt med en forståelse av å ikke vite hvem de er. Du kan kanskje av og til kjenne på en følelse av en tomhet og ensomhet. Eller kanskje du har en kamp med deg selv og en indre stemme som daglig forteller deg at du ikke er god nok. Kanskje har du problemer med å tilgi deg selv eller andre. Vi bærer alle på en historie og mange ufødte følelser. Da er dette kurset for deg.

Vi inviterer til 4 dager kurs i Melsomvik.
Pris: kursavgift kr 8000, kost og losji kr 5000 (eller basert på tilbudet fra kursstedet).

I løpet av kurset vil vi hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selg og få på plass en større grad av egenkjærlighet. Dersom dette er av interesse for deg så ta kontakt med Wenche på tlf: 922 27 140.
Neste kurs er satt opp i uke 46.

Det er bindende påmelding. Dersom du melder deg av kurset betaler du 15% av kursavgiften. Melder du deg av seinere enn 14 dager før betaler du full pris med mindre en annen overtar din plass.


EQ terapeut Hanne Garm og Joakim Tjøstheim (litteraturanmelder i Dagbladet) har neste livesending om bøker og følelser søndag 30. oktober 20.30

Månedens bok i oktober: «Femten år – den revolusjonære våren» av Vigdis Hjort.
Følg dem i Instagram gruppa @litterapeutene og få mer informasjon:
https://www.instagram.com/litterapeutene/