Arrangementer

Her finner du oversikt over alle de arrangementene som våre EQ terapeuter tilbyr


EQ-TERAPEUTENE TORE PETTERSON OG THERESE TONNING INVITERER TIL PARKURS

Parkurs for dere som ønsker å bli enda bedre kjent med partneren og eventuelt bryte negative mønstre som ødelegger for intimiteten og tosomheten i hverdagen, og for dere som er nyforelsket, men bærer på en historie som kan oppleves hemmende og utfordrende. Vi tror at vi mennesker lærer av hverandre gjennom deling av vår historie i grupper.

I en hektisk hverdag, kan det fort oppleves som at det du står i er det bare du som opplever, men vår erfaring er at med deling i gruppe får vi se våre egne mønstre med nye øyne, og at vi ikke er alene om å ha det akkurat sånn.

Tore og Therese inviterer til parkurs, fem tirsdager med startdag 18. april kl. 17.30 – 21.00. Resterende datoer er 25. april, 2. mai, 9. mai og 16. mai.
Påmelding sendes på e-post til: thertonn@gmail.com (bindende og forpliktende påmelding). Pris: 1500,- per pers per gang (totalt 7500 per pers). Forskuddsbetales i sin helhet ved påmelding.
Påmeldingsfrist 11.april

4 dagers kurs fra 12.11 – 16.11.23
Synes du livet er utfordrende av og til? Bærer du på vonde følelser som du ikke vet hvordan du forholder deg til? Vil du rydde plass til mer glede i livet ditt? Da kan dette være kurset for deg!
EQ-terapeutene Hanne Hjertaas og Wenche Kamp Øibrekken inviterer deg til 4 dagers kurs på Thon Hotell Linne i Oslo. Vi møtes søndag 12.11.23 til middag, og avslutter torsdag 16.11.23 kl.
15.00.
Det er bindende påmelding. Vil du vite mere om innholdet og pris i disse  4 dagene kan du ta kontakt med Wenche Kamp Øibrekken på mob.: 922 27 140 / e-post wekampen@gmail.com