EQ terapeuter Agder


  • Ann Kristin J Andreassen
  • Tilbyr terapier i Farsund, eller i Kristiansand ved avtale, og online
  • Facebook & Instagram: @terapi.hos.anki
  • annkristin81@gmail.com
  • mob.:  414 31 140

Jeg tilbyr EQ-terapi til mennesker i alle aldre og livsfaser. Her kan du komme som du er, for et likestilt og hjertevarmt menneskemøte. Jeg vil gå sammen med deg og bearbeide gamle sår. Da blir det mer plass til økt selvfølelse, egenkjærlighet og glede i livet ditt. 


Ønsker du å forstå deg selv bedre? Ta deg selv, følelsene dine og det kroppen prøver å si deg, på alvor? 

Hjertelig velkommen til meg og Mitt Pusterom for samtale, veiledning og/eller terapi.

Som EQ-terapeut vil mitt fokus være på egenkjærlighet, anerkjenne og ta alle følelser på alvor og sammen med deg, lytte med undring og vennlighet etter de svar du selv sitter med.

  • Linda Jonasen Instefjord
  • Tilbyr terapier på Relasjonsterapi og samtale i Kristiansand, og online
  • jonasen_linda@hotmail.com
  • mob.:  952 06 689

Har du lyst til å oppleve større grad av egenkjærlighet og bli bedre kjent med deg selv? Jeg vil gå veien sammen med deg og hjelpe deg til å bearbeide din historie.

Jeg tilbyr individuell samtale og terapi i Kristiansand og online.

Velkommen til et likeverdig menneskemøte.


Jeg er utdannet sykepleier og eq-terapeut, og jobber som lærer ved EQI. Jeg brenner for at mennesker skal få det godt med seg selv gjennom å helbrede gamle sår, styrke selvfølelsen og egenkjærligheten sin, og med det få en nær relasjon til seg selv og andre. Hjertelig velkommen med hele deg!