EQ terapeuter RogalandMin erfaring er at det er små endringer som skal til for å skape en varig endring i parforhold, eller i eget liv. Jeg er særlig opptatt av psykisk helse hos menn og sammenhengen mellom kropp og følelser.

 • Ellen Marie Innvær
 • Tilbyr terapi på Randaberg og i EQIs lokaler på Klepp stasjon
 • Tilbyr samtaler og individuell terapi til ungdom og voksne
 • Facebook / Instagram : fastterapeuten
 • elleni@eqi.no
 • mob.: 908 91 693

Jeg er utdannet journalist og EQ-terapeut. Jeg vet at alle dine erfaringer lagres i ditt personlige arkiv. Jeg vil gjerne rydde i arkivet sammen med deg, slik at livet ditt blir mer oversiktlig og du kan bli mer tydelig for deg selv og andre


Jeg jobber som terapeut og massør i eget studio på Stangeland i Sandnes.

Er også lærer på EQI, avdeling Stavanger.

Jeg ønsker deg varmt velkommen, akkurat sånn som du er.

 • Hilde Vik
 • Tilbyr terapi hos EQI på Klepp stasjon
 • Par – og individuelle terapier med ungdom og voksne
 • Hilde@eqi.no
 • mob.: 909 66 118

Jeg jobber som terapeut og lærer på EQI, avd Stavanger på Klepp stasjon


Er utdannet sykepleier. Er over gjennomsnittet interessert i sammenhengen mellom den sterke muskelen som heter hjernen, og hva den kan få oss til og tro! Dette i en kombinasjon med hvordan følelser påvirker oss, er en urkraft som jeg bruker for at mennesker skal få en litt mindre ryggsekk å bære på.