EQ terapeuter Oslo


 •  Heidi Brung-Hustad – INGEN LEDIG KAPASITET
 • Tilbyr terapi i Oslo (Nordstrand/Bekkelaget) og Halden (Østfold)
 • Individuelle terapier, barn og voksne
 • heidi@vaereglede.no
 • mob.:  959 90 339

Jeg har jobbet med mennesker, små og store siden 1984, i skole barnehage og helse/omsorg.


Jeg er utdannet sykepleier og eq-terapeut, og jobber som lærer ved EQI. Jeg brenner for at mennesker skal få det godt med seg selv gjennom å helbrede gamle sår, styrke selvfølelsen og egenkjærligheten sin, og med det få en nær relasjon til seg selv og andre. Hjertelig velkommen med hele deg!

 • Liv Tonje Holo
 • Tilbyr terapi på Skøyen i Oslo og online
 • Jobber med individuelle terapier
 • livtonje@emosjoner.no
 • mob.: 976 32 041

Jeg er utdannet sosionom og EQ-terapeut. Jobber som terapeut og lærer ved EQI Oslo. Jeg brenner for å bidra til at mennesker forstår mer om seg selv og sine følelser og behov, kjenner mer glede og kan skape en nær relasjon til seg selv og andre.

 • Kjersti Idem – Ingen ledig kapasitet.
 • Tilbyr terapi i Oslo.
 • Jobber med individuelle terapier og grupper for ungdom og voksne. Tilbyr telefonterapi.
 • www.kjerstiidem.no
 • Podcast: Relasjonspodden
 • kjersti@idem.no
 • mob.: 418 09 150

Sammen finner vi gamle mønstre, og jobber med å finne frem til bakenforliggende årsaker til at ting er som de er i dag. Ut fra dette vil du kunne skape nye handlingsmønstre, og bedre relasjoner til deg selv og de rundt deg. Står bak «Relasjonspodden» sammen med Dora Thorhallsdottir.

 • Janne Kolstad
 • Tilbyr terapi to steder i Oslo (i Nydalen helsehus og Solemskogen grendehus)
 • Jobber med enkeltpersoner, par, familierelasjoner og grupper.
 • www.fryddeg.no
 • janne.kolstad@fryddeg.no
 • mob.: 916 60 544

Relasjonsterapi handler om å forstå, kjenne og uttrykke egne følelserog til at du får større forståelse for deg selv og dine sår.

 • Annemarte Langerud
 • Tilbyr terapi hos Egentlig AS i Møllesvingen 2 (5 min fra Ullevål stadion) og online
 • Individuell terapi og parterapi
 • www.egentlig.no
 • annemarte@egentlig.no
 • mob.: 980 76 165

Det er gode grunner til at ting er som de er, og sammen ser vi vennlig på dine vonde erfaringer og uhensiktsmessige mønstre. Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine svar. Ved siden av å jobbe som terapeut jobber jeg som studentkoordinator og terapiressurs på EQ Institute.


Jeg tilbyr terapi og terapeutiske samtaler til mennesker. Gjennom et trygt og likeverdig møte søker vi sammen aksept og forståelse for alle følelser, tanker og problemstillinger. Jeg tenker at bevissthet og sårbarhet er veien til den gode balansen mellom trygghet, frihet og glede. Kom akkurat som du er, jeg vil gjerne hjelpe deg i gang.

 • Gunn Malmstrøm
 • Tilbyr terapi i Oslo og online
 • Individuell samtale og terapi med voksne , ungdom og barn.
 • gunnmalm12@gmail.com
 • mob.: 416 87 679

Kom som du er, med hele deg. Har jobbet med små og store mennesker i hele mitt yrkesaktive liv. Er utdannet pedagog og er daglig leder for Oddenskogen EQ-barnehage. Jobber også som lærer på EQI, avd Oslo


Jeg liker å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at de tydeligere kan se seg selv og sine valg. Ved å bearbeide traumene fra barndommen og gjøre mer plass til glede og alt annet vi ønsker å fylle livene våre med.

 • Marte Olsen
 • Tilbyr terapi i Drøbak, Oslo eller online
 • Individuelle terapier, parterapi, samt barn og ungdom
 • terapimagi@gmail.com
 • Mob.:  450 23 093

Jeg brenner for tid og rom til deg selv, jeg vil gi deg rom til å ta tak i noe du vil endre på gjennom samtaleterapi eller i et dypere dykk i følelsene. Ved å bli kjent med sider av oss selv på nytt, kan gamle mønstre og ubehag lette og du kan finne mer ro og glede. Velkommen!

 • Karen-Mette Myrlie-Bjørn
 • Tilbyr terapi i EQI sine lokaler på Skøyen
 • Jobber med barn, unge og voksne. Gir individuell terapi, online-terapi, eq-prat og eq-på-tur (walk and talk).
 • Spapchat og Instagram: eqogdu
 • km@eqogdu.no
 • Følg meg på Facebook
 • mob.: 416 516 68

Opptatt av familiekultur, oppdragelsesmønster, barndom, psykisk sjukdom, spiseforstyrrelse, infertilitet, sorg og oversensitivitet. Brenn for deg som er ytrestyrt, strever med kvardagen, kaoset med tid, kropp, mat, stress, frykt for å ikkje vere god nok. Er lærar på EQI, avd. Oslo.

rpt
 • Siri Jønnum
 • Tilbyr terapi i EQI sine lokaler på Skøyen, Oslo, EQ på tur og online.
 • Jobber med enkeltpersoner og par, i terapi eller veiledende samtaler. Jeg tilbyr også EQ på tur, for deg som synes det er lettere å snakke mens du går.
 • Hjemmeside: www.terapisiri.no
 • sirijonnum@gmail.com
 • mob.: 926 11 015

Jeg vil skape et rom hvor du kan kjenne at det er greit å være deg, akkurat som du er, med det du bærer med deg. Velkommen inn!

 • Sandra Julieth Orvarsson Darmo
 • Tilbyr terapi i Oslo (Østensjø),  online, og pr. telefon.
 • Jobber med individuell terapi og veiledningssamtaler for ungdom, unge voksne og voksne.
 • Facebook
 • Instagram
 • sandrajulieth.adoptert@gmail.com
 • mob.: 901 03 396

Kjenner du på en følelse av å ikke komme på plass i dine relasjoner. Har du byttet omsorgspersoner, eller manglet en grunnleggende tilhørighet til voksne som barn. Trygge nære relasjoner gir velvære, og du blir den du er ment å være. Jeg er selv adoptert, og har funnet en egen indre ro som har gitt meg livet i gave gjennom tilliten til andre. Jeg unner deg så veldig det samme.

rpt
 • Wenche Kamp Øibrekken
 • Tilbyr terapi i EQI sine lokaler på Skøyen, Oslo
 • Jobber med barn , ungdom, voksne, par og grupper og har bred erfaring som terapeut
 • wekampen@gmail.com
 • mob.: 922 27 140

Jeg er lærer på EQI og arrangerer 4 dagers kurs sammen med EQ-terapeut Hanne Hjertaas. Jeg er også foredragsholder.

 • Sita Petursdottir
 • Tilbyr terapi i Oslo og online
 • Jobber med individuelle, ungdom og voksne
 • Kan gi terapi på både norsk og islandsk
 • sita.peturs@gmail.com
 • Instagram: eq-sitapeturs
 • mob.: 90037181

Jeg er opptatt av hvordan traumer i barndommen kan prege og farge hele livet vårt, på godt og vondt.

Av erfaring vet jeg at det aldri er for sent å endre på gamle mønster og revidere gamle sannheter, og få det bedre med seg selv. 

Velkommen akkurat som du er, jeg vil møte deg med omsorg og kjærlighet !

 • Sandra Rapell
 • Tilbyr terapi på Nordstrand, Oslo eller online
 • Jobber med individuelle – og parterapier, ungdom og voksne
 • sandra@sandrarappell.com
 • mob.: 450 98 690

Jeg jobber som terapeut til daglig og har eget studio og kontor på Nordstrand i Oslo. Jeg jobber også som lærer og utdanner terapeuter på EQ-institute på Skøyen. Hjertelig velkommen akkurat slik som du er!


Jeg vil se deg, lytte til deg og gå med deg. Ring meg gjerne gratis i forkant.


Jeg jobber daglig som terapeut og jobber også som lærer på EQI og utdanner terapeuter. Jeg trives med å gi både barn og voksne terapi. Svava har lang erfaring med å gi både individuell terapi og parterapi.


Jeg ønsker å bidra til at du får bedre grep om de vanskelige tinga. God flyt i mage og sinn og i språkføring tror jeg er tingen. Jeg er utdannet litteraturviter, og EQ-terapeututdanninga lot meg kjenne kraften i språket på kroppen. Ordvalg er styrende for hvordan jeg har det med meg selv.

Jeg gir terapier i Oslo og på nett.


Jeg jobber fulltid som terapeut, lærer for terapistudenter, og kursholder (på EQI), og brenner for å bidra til at mennesker får et godt og meningsfylt liv, med en nær relasjon til seg selv og andre.


 • Linda Totlandsdal
 • Tilbyr terapi Oslo og online
 • Jobber med veiledende samtaler eller terapi med voksne, par og ungdom
 • Facebook: Lindas olje og EQ terapi
 • Instagram: Lindas olje og EQ terapi
 • lindatotlandsdal@gmail.com
 • mob.: 950 44 733

Ønsker du ein forandring i livet ditt?Eg trur at når man møter mennesket der det er med respekt og uten fordømming. Så vil det selv ha mulighet til å finne sin egen vei og lykke. Eg gir individuelle samtaler og terapier til voksne, par og ungdom i mine lokaler eller på telefon og online. Ta gjerne kontakt for ein uforpliktende prat i forkant.